Brandul IOANID se retrage din locația amplasată în incinta Stejarii Clubul Rezidențial

 

Începând cu anul școlar 2021-2022, brandul IOANID se retrage din managementul educațional al grădiniței aflate în incinta Stejarii Clubul Rezidențial, primul forest school din București.

Asadar, din luna septembrie a acestui an, grădinița își va continua activitatea sub administrația Grupului Tiriac și va trece proces de rebranding, odată cu lansarea unei noi oferte educaționale. Instituția destinată preșcolarilor va funcționa în același spațiu, creat special pentru copiii cu vârste cuprinse între 18 luni și 6 ani, însă IOANID nu va mai fi implicat în acest proces. Toate informațiile aferente noului proiect vor fi aduse la cunoștința publică în mod direct, de către Grupul Țiriac.

Grădinița IOANID din locația Stejarii Clubul Rezidențial a fost autorizată conform unui curriculum internațional britanic, cu predare în limba engleză, iar activitățile extracurriculare s-au desfășurat după cele mai înalte standarde vizând dezvoltarea emoțională, descoperirea și identificarea potențialului fiecărui copil. În tot acest timp, instituția de învățământ a avut o echipă de cadre didactice cu un standard profesional ridicat, vorbitori nativi de limba engleză, psihologi și experți în educație.

„După o activitate susținută timp de șapte ani, am decis retragerea din această locație. În continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea conceptului IOANID implementat deja în cele trei sedii din centrul capitalei, destinate studiilor prescolare, scolare si liceale, cu sistem românesc acreditat și profil bilingv. Așa cum instituțiile IOANID au făcut-o susținut din 2009, vom căuta noi oportunități de dezvoltare, atât pe curriculum românesc, cât și internațional”, declară Anca Biriș, fondatoarea instituțiilor de învățământ privat IOANID. 

Despre IOANID

Sub egida IOANID se regăsesc astăzi încă o grădiniță, o şcoală gimnazială și un liceu cu sistem românesc și Cambridge. Sediile acestora se află în trei spații arhitecturale unice din centrul Capitalei, în clădiri monument istoric, restaurate cu stricteţe şi eleganţă pentru a reînvia atmosfera unui spaţiu reprezentativ pentru perioada interbelică. Sistemul de predare este bilingv (în limba română și limba engleză) și întrunește cerințele Curriculumului Național. Mai multe detalii despre IOANID – Grădiniță, Școală & Liceu puteți găsi la www.ioanid.com sau contactând reprezentanții școlii, la telefon – 0758 054 437 – sau prin e-mail – [email protected].

­