School Clubs

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

School Clubs

Programul scolarilor include atat activitati cuprinse in Curriculum-ul National, cat si activitati optionale incluse in programul standard. Parintii care doresc diversificarea programului copilului, dar si aprofundarea unor activitati deja incluse in program, ii pot inscrie pe elevi si la alte activitati optionale care se vor plati separat.

Cluburile optionale cu plata se deruleaza dupa finalizarea programului standard si le permit elevilor sa-si dezvolte aptitudinile si talentele, le starnesc curiozitatea si dorinta pentru cunoastere, ii stimuleaza spre cercetare, spre descoperire individuala.

Language and Communication

Cursuri de limbi straine: franceza, germana, chineza

Arts Club

Cor, canto sau instrument muzical: pian, chitara, vioara

Math & Science

Bricks 4 Kidz, MindLab, Sah, Scoala IT, Robotica

Sports

Fotbal, Baschet, Gimnastica ritmica, Karate, Dans sportiv

Counseling

Prin joc ne dezvoltam! si consiliere psihologica individuala

YOU & ME?
It all starts with a Date
Pregatire suplimentare pentru
examenul de Evaluare Nationala
Elevii claselor a VIII-a beneficiaza in fiecare an de un orar saptamanal personalizat, special gandit de catre profesorii nostri, program care cuprinde, in principal, pregatire intensiva pentru disciplinele de examen. Activitatile la limba si literatura romana si matematica se desfasoara, in paralel, sub coordonarea profesorilor de la clasa, in colaborare cu profesori de liceu, cu experienta in elaborarea testelor de evaluare. De asemenea, elevilor li se ofera zilnic mai mult timp pentru studiu individual si odihna, asgurandu-ne, astfel, de succesul acestora la examenele nationale.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Centrul de Excelenta IOANID
Profesorii IOANID scriu o noua poveste despre succes si rezultate, in cadrul noului nostru proiect de modelare intelectuala la un nivel inalt – CENTRUL DE EXCELENTA IOANID. Activitatea centrului va oferi elevilor nostri sansa de a se pregati la un nivel superior la disciplinele de studiu la care exceleaza: Limba Romana si/sau Matematica, alaturi de echipa de cadre didactice IOANID conform unei planificari intocmite special.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Program international
de predare
In Scoala Gimnaziala IOANID este implementat Programul Anilor Primari, un program educational international furnizat de Bacalaureatul International (IB – International Baccalaureate). Programul presupune un curriculum international, venit in completarea curriculum-ului national. Studiata in cadrul acestui program, limba engleza este considerata limba de studiu, nu limba secundara. PYP-ul are la baza teoria constructivista asupra invatarii, care se traduce in practica prin demersuri educationale bazate pe invatarea prin descoperire, experimentare, adresarea de intrebari si rezolvarea de probleme. Elevii au un rol activ, propriile interese si nevoi fiind punctul de pornire in elaborarea activitatilor de invatare. Lucrul in echipe si diferentierea motiveaza si inlesnesc progresul fiecarui copil.
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider