Cluburi cu plata liceu

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

High School Clubs

I. CLUBURI DE GRUP:

Personal Branding and Social Skills, Unlock Your Confidence, Yoga & Mindfulness, Thinking Skills, Enigmistica, Cinematografie, Playing Project Management Baschet, Tenis , Consiliere, Limbi Straine (franceza/ germana/ spaniola/ chineza)

 

II. CLUBURI INDIVIDUALE:

Consiliere, Pian, Limba Franceza, Limba Germana, Limba Spaniola, Limba Chineza

 

 • PERSONAL BRANDING & SOCIAL SKILLS

In cadrul clubului de Personal Branding, elevii vor invata prin intermediul jocurilor cum sa isi cladeasca imaginea despre sine, pe care vor sa o imprime in mintea si ochii celorlalti. Vor fi ajutati sa isi insuseasca valori solide si sa transmita incredere in tot ceea ce fac. Sa faca o diferenta in societate, sa creeze emotie si sa castige respect, sa faca lucrurile responsabil, sa se implice si sa le pese, astfel incat sa ii incurajeze pe ceilalti sa ii urmeze.

 • UNLOCK YOUR CONFIDENCE

Cu ajutorul tehnicilor creative de consiliere, exercitiilor de relationare, testelor psihologice si teoriilor de personalitate, ne propunem sa dezvoltam:

– Increderea in fortele proprii si activarea resurselor interioare;

– Abilitatile de autocunoastere;

– Capacitatea de a lua decizii asumate si utile pentru sine si ceilalti;

– Exprimarea adecvata si sanatoasa a emotiilor;

– Cunoasterea propriului sistem de VALORI, esential in alegerea unei carier

 • THINKING SKILLS

In cadrul acestui club, elevilor li se vor prezenta exercitii si tehnici pentru dezvoltarea gandirii,  trecand prin notiuni cum ar fi: tipurile de gandire, recunoasterea emotiilor, gandirea critica vs. gandirea logica sau gandirea laterala si creativitatea.

De asemenea, li se vor prezenta directiile de gandire si vor invata algoritmul luarii unei decizii corecte prin jocuri la clasa.

 • ENIGMISTICA

Clubul de enigmistica are ca obiective dezvoltarea gandirii laterale si a perspicacitatii prin exersarea rationamentelor inductive, deductive, a creativitatii in gasirea si testarea unui numar record de solutii la o problema (enigma).

 • PLAYING PROJECT MANAGEMENT

„PLAYING PROJECT MANAGEMENT” este un atelier interactiv care are ca obiectiv educarea cursanților  in spiritul eficienței personale, ințelegand ca orice activitate pe care o intreprind este un proiect care trebuie sa țină cont de trei aspecte: costul, timpul si performanța.

Metoda proiectului, jocul de rol, brainstorming, tehnica 3-6-5 , conversatia, problematizarea si invatarea prin descoperire sunt modalitatile care vor duce la deprinderea abilitatilor de a gândi și derula un proiect in echipa , intr-o maniera placută și  interactivă.

 • CINEMATOGRAFIE

Cursul îşi propune o călătorie în lumea filmului de la apariţia sa până în prezent. Vom porni de la primele imagini filmate vreodată (fraţii Lumiere) , filmul mut (Chaplin), la apariţia filmului cu sunet (The Jazz Singer), a celui color (Edward Turner) şi vom trece prin genurile de film (Comedie, Dramă, Thriller, Animaţie etc.), actori celebri, regizori celebri , toate aceste informaţii  fiind structurate şi adaptate special pentru vârsta cursanţilor.

 • YOGA & MINDFULNESS

Cu peste 9 ani experienta in dans contemporan si balet si 5 acreditari internationale in sustinerea claselor de yoga pentru copii, Maria Cocris isi propune sa  ii adune pe cei mici in cadrul unui club in care sa se joace, sa se relaxeze si sa invete sa respire intr-un mod in care nu au fost obisnuiti sa o faca pana acum.

 • TENNIS

In cadrulul clubului de tenis, sustinut pe terenul sediului din Strada Nicolae Iorga nr. 21, copiii vor beneficia de metode specifice de antrenament însoțite de echipamentul adecvat vârstei și abilităților fiecăruia. Toate echipamentele necesare desfășurării lecțiilor de tenis sunt puse la dispoziție de către echipa organizatoare.

 • BASCHETBALL

Pentru a sustine importanta activitatii si educatiei fizice in viata copiilor, clubul Laguna Sharks continua si in acest ann proiectul “Respect” – educatie prin baschet , prin care isi propun:

– Dezvoltarea libera, integra si armonioasa a personalitatii copilului ;

– Dezvoltarea capacitatilor intelectuale, psiho-motorii si sociale;

– Dezvoltarea abilitatilor practice ;

– Stimularea interesului pentru educatie fizica si sport, ca modalitate de mentinere a starii de sanatate .

 • COUNSELING

Scoala Gimnaziala IOANID vine in sprijinul parintilor si al elevilor sai prin programe de parenting si sesiuni individuale de consiliere. Sesiunile individuale se adreseaza copiilor ce se confrunta cu diferite dificultati emotionale, relationale si de adaptare scolara sau elevilor care doresc sa participe la activitati de dezvoltare a creativitatii si jocuri cu scopul de a invata mai bine cum sa relationam corect cu cei din jur.

 • FOREIGN LANGUAGES

Limbile straine ii ajuta pe oameni sa se imprieteneasca, sa se bucure de momentele petrecute in medii noi, sa aprofundeze culturi total diferite de a noastra.  Din acest motiv, toti cei care doresc sa isi extinda orizonturile culturale si sa inteleaga mentalitatile altor popoare, o pot face inscriindu-se la cluburile de limbi straine din cadrul scolii. Aici se pot studia atat individual, cat si la grup, limba franceza, germana, spaniola sau chineza.

 • PIANO

Copiii care studiază pianul își dezvoltă un mediu psihic sănătos, dar și capacitatea de concentrare și învățare, cât și sensibilitatea estetică și exprimarea muzicală.

Lectiile sunt destinate tuturor amatorilor de muzică și celor care doresc să își însușească arta cântatului la acest instrument melodios, indiferent de vârstă.

 • ARTS

In cadrul clubului de arte, ne intoarcem in timp, incepand cu ideea de amprentare a spatiului, simbolului si sinceritatea gestului. Luam din contempora litera, pigmentul si instrumentele de lucru. Rezultatul – graffiti (proiecte).

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider