Cluburi cu plata

teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

Cluburi Optionale

Activitati optionale incluse in programul scurt:

 • Dans
 • Music&Fun
 • Ikhaya Drum
 • Dezvoltare personala

Activitati optionale incluse in programul lung:

 • Akido
 • Gimnastica ritmica

Parintii care doresc diversificarea programului copilului,
dar si aprofundarea unor activitati deja incluse in program,
ii pot înscrie pe cei mici la activitati optionale care se vor plati separat,

 • Pian
 • Baschet
 • Balet
 • Fun Science
 • Teatru
 • Sah
 • Bricks4Kids
 • Modelaj in lut
 • Limba franceza/germana/spaniola

Optiunea pentru aceste cursuri se va face semestrial, cand se va achita si taxa in mod integral.

Music&Fun
(grupe mini-mica si mici)

Muzica ii impresioneaza de timpuriu pe copii si le trezeste in suflet stari emotionale placute si puternice, le dezvolta treptat sensibilitatea si receptivitatea artistica. In cadrul acestui optional, prin muzica, joc si miscare, copiii isi imbogatesc vocabularul cu cuvinte in limba engleza, isi insusesc cunostinte si isi formeaza deprinderi.

Dans
(toate grupele)

Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului. Dansul implica energie imprimata in fiecare miscare si control total asupra intregului corp, ceea ce favorizeaza o dezvoltare armonioasa tuturor celor care il practica.

Dezvoltare personala
(grupe mijlocii si mari)

In cadrul optionalului de dezvoltare personala sustinut de psihologul gradinitei, copiii invata cum sa se exprime mai bine, sa-i cunoasca pe ceilalti si sa relationeze eficient cu ei, sa deprinda flexibilitate in gandire pentru gasirea solutiilor in orice imprejurare.

Ikhaya Drum
(grupe mijlocii si mari)

Atelierul de percutie africana ofera copiilor ocazia de a-si exprima creativitatea si de a-si imbunatati coordonarea mana-ochi. Simplitatea si caracterul accesibil al percutiei africane ii pot ajuta pe copii sa devina mai increzatori in fortele proprii, iar caracterul repetitiv al acesteia are un efect psihologic de calmare si linistire.

Gimnastica ritmica
(grupe mici, mijlocii si mari)

Gimnastica ritmica influenteaza dezvoltarea armonioasa a copilului si poate corecta eventualele deficiente, prin folosirea unor sisteme de antrenament care sa determine posturile si miscarile corecte ale copilului.

Aikido
(gupe mici, mijlocii si mari)

Datorita principiilor sale filozofice, Aikido asigura o relatie optima copil-profesor si copil-copil, bazata pe comunicare si respect reciproc. Practicat cu perseverenta, asigura dezvoltarea fizica si psihica a copilului si are ca obiectiv educarea sa polivalenta.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider