Admission – Kindergarten

Teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best.

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

Admitere

Parintii interesati sa viziteze Gradinita IOANID pot suna pentru o programare la numerele de telefon 021.211.82.90 sau 0758.054.441 in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.30.
Procedura de inscriere a copilului la Gradinita IOANID are urmatorii pasi:
• Vizita sub forma unui tur al gradinitei cu directorul unitatii, care prezinta oferta educationala;
• Completarea dosarului de inscriere – formular de inscriere, oferta educationala, tabel de taxe, contract educational, contract de prestare servicii si dovada platii taxei administrative.
•  Completarea chestionarului de integrare (valabil doar la grupele mini-mica si mica).

Formular de inscriere

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider